Metarkula 6

Så kom då äntligen sommaren, kortärmat hela kvällen så nu klagar vi inte. Tyvärr stort manfall idag beroende i första hand på studentfirande och fiskeresa till Norge, vi som var med kämpade i alla fall väl. Kvällens resultat innebär att nästa veckas tävling kommer att bli helt avgörande vem som kommer att stå som slutsegrare i båda klasserna, Åke Gustavsson och Viktor Fritz kämpar i Herrklassen medan Camilla Stjärnholm och Yvonne Friberg heter kombattanterna i Damklassen. Här kommer så kvällens resultat,

Herrar

  1. Viktor Fritz 3538 gr.
  2. Åke Gustavsson 1625 gr.
  3. Jimmy Dahlström 1254 gr.
  4. Jan Norén 894 gr.
  5. Ingvar Persson 428 gr.

Damer.

  1. Kerstin Dahlström 758 gr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.