Metarkula 7

Den sista kulan har nu genomförts i ett uruselt väder, kallt, blåst, regn och åska. På grund av detta kortades tävlingstiden ner något och resultatlistan visar att även fisken hatar detta väder. Manfallet var tyvärr stort och endast 6 st. ställde upp, hälften av dessa lyckades få fisk. Här kommer så resultatlistan.

Herrar.

 1. Viktor Fritz 372 gr.
 2. Ingvar Persson 0 gr.
 3. Åke Gustavsson 0 gr.

Damer.

 1. Yvonne Friberg 644 gr.
 2. Camilla Stjärnholm 260 gr.
 3. Kerstin Dahlström 0 gr.

I och med dessa resultat är nu årets tävling genomförd och spänningen i Herrklassen behölls ända in i slutskedet. Eftersom Åke Gustavsson blev utan fisk i den sista deltävlingen blev det junioren Viktor Fritz som stog som segrare, trea blev Kent Broberg. Yvonne Friberg gjorde vad som behövdes för att hota Camilla Stjärnholm i den sista kulan och i och med denna delseger hamnade de på samma platssiffra. Sammanlagd vikt fick då avgöra och då visade det sig att Yvonne var bäst, trea i damklassen blev Kerstin Dahlström. Vi gratulerar segrarna och tackar för i år. Här kommer nu resultatlistan.

Herrar.

 1. Viktor Fritz Platssiffra 8
 2. Åke Gustavsson Platssiffra 10
 3. Kent Broberg Platssiffra 11
 4. Jan Norén Platssiffra 17
 5. Ingvar Persson Platssiffra 23
 6. Jimmy Dahlström Platssiffra 30
 7. Leif Skoglund Platssiffra 31

Damer.

 1. Yvonne Friberg Platssiffra 7 2658 gr.
 2. Camilla Stjärnholm Platssiffra 7 2442 gr.
 3. Kerstin Dahlström Platssiffra 12

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.