Tunäs-cupen 2015

Tunäs-Cupen har genomförts och här kommer äntligen en liten rapport från densamma. Sommarvädret har äntligen kommit och med den kom även en fiskelycka som är värd namnet, åtminstone för de flesta av båtlagen. Kampen om den åtråvärda titeln kom att stå mellan familjerna Dahlström och Westman, och när krutröken lagt sig var det Westmans som stod som segrare även om Dahlströmarna gjorde ett tappert försök att detronisera dem från tronen. Meteäventyren är nu över, åtminstone när det gäller tävlingsverksamheten men vi hoppas på fortsatt fina dagar/kvällar så att vi kan besöka vår fina båthamn. Här kommer så resultatlistan.
1. Albin – Maria 4048 gr.
2. Jimmy – Kerstin 3438 gr.
3. Göte – Yvonne 1861 gr.
4. Svenne – Ann-Marie 305 gr.
5. Kent – Leif 106 gr.
6. Clas – Anna-Carin blev tyvärr utan fisk.

One thought on “Tunäs-cupen 2015

  1. Pingback: Tunäs-cupen - Köpstakrokens fiske

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.