Metarkula 6.

Efter överenskommelse blev denna tävling den sista för i år. Fisket har varit bra men vi har tyvärr inte haft så många deltagare. Nästa år hoppas vi på fler. Resultatlista för årets sista metarkula ser ut som följer:

  1. Viktor Fritz 4815 gr.
  2. Kent Broberg 968 gr.

Resultatlista för hela säsongen ser ut som följer, bara två fiskare genomförde fem tävlingar och resultatlistan ser ut som följer:

  1. Viktor Fritz platssiffra 8
  2. Kent Broberg platssiffra 9

Som bäst var fisket på andra metarkulan 15 maj och då fick vi totalt 11,8 kilo tillsammans. För alla 6 tävlingar fick vi totalt 35,6 kilogram tillsammans. Mycket fina fiskar och vi hoppas på ännu bättre fiske nästa år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.