Klubbmästerskap i pimpel – Uppdaterad

På söndag är det dags för klubbmästerskap i pimpel.

Vi kommer att hålla till på Sottern (Badplatsen vid solberga), tyvärr är det ont om parkering så vi önskar att så många som möjligt kan samåka.

Leif & Ingvar var på plats tidigare idag och det är tydligen dubbel-is men de hade mätt upp den till 22cm. Så nu håller vi tummarna för kalla nätter och en kanonfin söndag på isen!

Idag (lördag) så har Leif & Kent varit och kollat läget vid solberga och det går bra att åka ända ner till parkeringen och det ska tydligen vara riktigt fin is på sjön, så glöm inte bråddarna!

One thought on “Klubbmästerskap i pimpel – Uppdaterad

  1. jAN nORÉN

    Hejsan. Var på en tur till Sottern i dag tillsammans med Hans Majestät Wennerlund. Vi åkte till båtrampen i Kniphammarsviken där Hasse brukar hålla till vinter som sommar.Vi började fiska utanför Killingen där var endast smått, både abborrar och mörtar. Vi drog oss sedan längre ut mot spetsen av Killingen och där plötsligt fick jag SEX I ETT HÅL några riktigt fina fast de två tyngsta klev av strax under isen. Isen var mellan 20-30 cm men litet vatten och slask fast lättgånget om man nu undantar den besvärande blåsten. Vi avslutade strax utanför båtrampen där främst Hasse hade lycka med sig. Min sammanlagda fångst 18 abborrar vikt 1730 gram. Vill man ha många abborrar så skall man tydligen utgå från Kniphammaren vill man däremot ha hög medelvikt så är Kilsmoviken vid Solberga att föredra. Hoppas nu att det blir hyfsat väder på söndag och att det blir något kallare. Betalade in medlemsavgift för min dotter Camilla Stjärnholm i går så nu blir det minst en i damklassen på söndag, men jag hoppas naturligtvis på fler.Skitfiske på er. Endast döda fiskar följer med strömmen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.