KM i pimpel + Israpport från dimbobaden

Idag var jag & Maria vid dimbobaden för att reka isen för att eventuellt kunna genomföra ett klubbmästerskap i pimpel innan 2014 slår igen porten!

Vädret visade sig från sin bästa sida och Kung Bore verkar göra allt han kan för att hjälpa oss få till en tävling innan årsskiftet.

Tjockleken på isen låg mellan 5 – 6 cm där jag borrade och mätte, dock är det några tunnare fläckar som ni ser på bilderna där jag inte vågade mig ut för att mäta. Men några mer dagar med kyla kommer att göra susen. Under kvällen vart det även bestämt att vi siktar på att kunna genomföra en tävling på måndag klockan 10-12 där vi går ut från dimbobaden.

Jag och Leif kommer även att åka dit imorgon för att reka lite noggrannare och ev. sätta upp lite markeringar.

Nu hoppas vi på några riktigt kalla nätter så att isen hinner bli så tjock som möjligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.