Tunäs-cupen 2014

Idag gick säsongens sista metartävling av stapeln i form av Tunäs-cupen!
Fem deltagande ställde upp, dock vart Jimmy ensam i sin båt men det skulle visa sig räcka rätt så långt ändå! Vädret var helt godkänt och stundtals vart det till och med riktigt svettigt på sjön. Fisket i sig får nog ses som godkänt då vi tillsammans fick upp nästan 7,8 kilo fisk på tre timmar.

1. Albin & Maria Westman, 2987 g
2. Jimmy Dahlström, 2008 g
3. Kent Broberg & Ronny, 1254 g
4. Göte Andersson & Yvonne Friberg, 2182 g
5. Claes Broberg & Ann-Marie Engman, 389 g

Nu får vi hålla tummarna att vädergudarna är med oss på lördag så att vi kan genomföra den planerade extra festen i Tunäs på lördag! Håll utkik här då vi kommer att meddela under veckan om den blir av eller inte. Har du planer på att komma så vore det tacksamt o du kunde kontakta Göte och meddela detta.

Bilder från dagens tävling

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.