Iskoll inför söndagens klubbmästerskap i pimpel

Idag har undertecknad och Leif Skoglund varit ute och rekat inför söndagens klubbmästerskap i pimpling.
Vi började med att kolla över läget vid Göksholm. Här var isen riktigt dålig vid kanten men jag lyckades ta mig ut på isen med hjälp av att balansera på en stock som låg i vattnet. Väl ute på isen så var den mellan 10-15 cm men det skulle bli bra spännande att se alla ta sig ut på den stocken och dessutom med fiskeutrustning!

Göksholm---2014-02-20Vi tittade även runt lite för att försöka hitta någon plats där isen gick närmare strandkanten. Leif gjorde ett tappert försök men det slutade med en välfylld stövel! 🙂

Detta gjorde att vi åkte vidare för att hitta någon bättre plats.

 

 

Vi gjorde ett nytt försök vid Åsbyviken,

Åsbyviken---2014-02-20

här var det inte lika långt till säker is så vi tog oss en svängom på isen. Vi gick ut till Nastaregrundet för att sedan vika av mot Nastaren och sen tillbaka  till bilen igen. Isen var helt ok 13-14 cm som du kan se på filmen nedanför. Det gick dock en spricka mellan Nastaren och Träsnäset som var riktig tunn just i själva sprickan. Men det ska nog inte ställa till några större problem!  

Så detta fick bli platsen som gäller för söndagens klubbmästerskap!

Dock är det lite knapert med parkering så vi beslutade om att vi skulle samlas vid Odenhallen klockan 09:00 för att se över om vi kan minska ner antalet bilar.

Så om inget helt oväntat dyker upp så ses vi vid Odenhallen på söndag morgon!

 

Tagged on: ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.