Årets KM har genomförts.

I strålande solsken har så en av årets höjdpunkter avgjorts och 14 st. hade hörsammat kallelsen. Glädjande nog har vi även fått en junior som nu vill vara med, Viktor Fritz heter han och hälsas härmed hjärtligt välkommen. Tävlingsmässigt blev det far och dotter Norén som kan under det kommande året tilltala sig klubbmästare. Jan Norén var helt överlägsen när han drog upp inte mindre än över 3 kg. fisk. S-O Karlsson var över 2 kg efter men det räckte till silvermedaljen, trea blev Göte Andersson. I Damklassen blev det lite jämnare men Camilla Stjärnholm lyckades hålla undan före Yvonne Friberg och Maria Binninge. Här följer så den totala resultatlistan.

Juniorer.
1. Viktor Fritz 657 gr.

Damer.
1. Camilla Stjärnholm 732 gr.
2. Yvonne Friberg 551 gr.
3. Maria Binninge 110 gr.

Herrar.
1. Jan Norén 3269 gr.
2. S-O Karlsson 1198 gr.
3. Göte Andersson 929 gr.
4. Åke Gustavsson 643 gr.
5. Kent Broberg 582 gr.
6. Leif Skoglund 230 gr.
7. Leif Ivarsson 153 gr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.