KM i spömete.

En av årets höjdpunkter har så genomförts. 14 st. medlemmar hörsammade inbjudan och infann sig vid kanalen. Vädret var skapligt, inget regn, dock lite kallt. Än en gång visade vi att samtliga deltagare är skickliga metare vilket innebar att ALLA kunde väga in. I Damklassen var väl den stora frågan om någon skulle kunna rå på klubbens outstanding, Maria Westman, alla tjejerna var jättetaggade och fullt på det klara med, att denna gång skall vi lyckas. Når krutröken lagt sig och vågen sagt sitt visade det sig att målsättningen hade lyckats. Klubbmästarinna blev nämligen Camilla Stjärnholm som med ca. 800 gr. marginal lyckades betvinga den stora favoriten som fick nöja sig med silver. Bronsmedaljen erövrades av Yvonne Friberg som dock var ordentligt distanserad.
Herrklassen var väl lite mer oviss på förhand, även om Albin Westman fick gälla som lita av favorit var det många fler som bestämt sig för att “i år är det min tur”. Efter 3 timmars mete och invägningen var klar visade det sig att inte heller denna favoriten höll för trycket. Populär och glad klubbmästare blev i stället Ingvar Persson som till slut blev ganska överlägsen segrare. Albin erövrade silvermedaljen och bronsmedaljist blev Jan Norén. Den trevliga dagen avslutades som traditionen bjuder att många intog en god lunch på Restaurang Kanalen. Resultatlistan ser ut som följer.
Damer.
1. Camilla Stjärnholm 2783 gr.
2. Maria Westman 1966 gr.
3. Yvonne Friberg 720gr.
4. Maria Binninge 208 gr.
5. Kerstin Dahlström 78 gr.

Herrar.
1. Ingvar Persson 4430 gr.
2. Albin Westman 3629 gr.
3. Jan Norén 2354 gr.
4. Åke Gustavsson 2206 gr.
5. Leif Ivarsson 2075 gr.
6. Leif Skoglund 1268 gr.
7. Göte Andersson 896 gr.
8. Kent Broberg 399 gr.
9. Jimmy Dahlström 170 gr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.