Meterkula 1.

Nu är äntligen metarkulorna igång igen Odensbacken! Fisken var på hugget och några fina braxar togs upp av Kent Broberg och Håkan Fritz. Endast fem stycken deltagare dök upp till kulan igår och fler deltagare behövs. Så ta med vänner, grannar, barn och barnbarn ja kanske t.o.m. svärmor till nästa gång. Självklart får man ”prova på” innan man blir medlem. Om man är intresserad och vill veta mer om just metarkulor så finns information om alla våra olika tävlingar längst upp på startsidan under Tävlingar/ Tävlingsregler. Glöm inte att komma och delta på vårat årliga klubbmästerskap i spömete på söndag klockan 10:00-13:00.

Resultatlista från gårdagens tävling:

Herrar.

  1. Kent Broberg 2807 gr.
  2. Håkan Fritz 2630 gr.
  3. Ingvar Persson 1753 gr.
  4. Jan-Erik Fritz 1745 gr.
  5. Viktor Fritz 1013 gr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.