KM Spömete

Årets “stortävling” har nu genomförts.

Vädermässigt blev det hyfsat med uppehåll dock lite kylslaget samt blåsigt men alla kämpade på. Tyvärr lyckades inte alla ett dra upp någon fisk denna gång men de kommer säkert igen. Viktor Fritz heter som vanligt klubbmästaren i Juniorklassen. Camilla Stjärnholm segrade bland damerna vilket inte är någon överraskning även om Yvonne Friberg gav henne rejält med motstånd denna gång, Bronsmedaljör blev Maria Binninge. I herrklassen blev det en riktig batalj där det till slut endast skilde 5 gram mellan ettan och tvåan, Jan Norén, Kent Broberg samt Leif Ivarsson heter medaljörerna till slut. Den kompletta resultatlistan ser ut som följer.

Herrar.

 1. Jan Norén 1562 gr.
 2. Kent Broberg 1557 gr.
 3. Leif Ivarsson 1464 gr.
 4. Albin Westman 1248 gr.
 5. Jimmy Dahlström 227 gr.
 6. Leif Skoglund 151 gr.
 7. Åke Gustavsson 0 gr.

Damer.

 1. Camilla Stjärnholm 552 gr.
 2. Yvonne Friberg 429 gr.
 3. Maria Binninge 17 gr.
 4. Kerstin Dahlström 0 gr.

Juniorer.

 1. Viktor Fritz 1097 gr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.