Tips för kvällen!

karlavagnenKarlavagnen kommer ikväll att handla om: Sportfiske – en njutning för gommen eller själen?

I kväll vill vi höra vad det är som gör sportfiske till en fantastisk hobby. Oavsett om du brukar sitta på en klippa med ditt kastspö eller om du föredrar att pimpla på isen med en termos bredvid dig.

Hur mycket pengar lägger du på utrustningen – Och hur viktig är fiskelyckan egentligen? Och inte minst – Vad är det för fisk som du vill skall nappa och hur är rangordningen mellan den randiga riddaren Abborren, Sjöarnas lejon gäddan eller kungen i älven laxen? Predatorfiske, havsfiske, trolling, spinnfiske, jerkfiske, flugfiske eller mete – Ring in om fiskelycka till kvällens programledare Linn Ohlsson 099 – 11090 eller mejla redan nu till karlavagnen@sverigesradio.se​.

Så missa inte att ratta in P4 klockan 22:30 ikväll!

 

Uppdaterad – 2015-04-02

Här nedanför kan du lyssna på programmet i efterhand. Tiden är framflyttad p.g.a av hockey förlängningen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.