Israpport från Knipphammaren

Idag har undertecknad, Ingvar Persson & Jan Norén varit till Knipphammarsviken (Sottern) för att kolla läget inför söndagens pimpelkula.

Isen var mycket bättre än vad någon av oss trodde på vägen dit. Isen mätte hela 25cm där den var som tunnast. Så just nu ser det ut som om vi ska kunna genomföra söndagens tävling. Vi kommer dock att åka ut och kolla läget igen på lördag för att vara riktigt säkra.

Jag lyckades lura upp 8 abborrar varav jag tog 2 stycken precis vid bryggan! Ett hål var det riktigt fart i och jag fick fyra matfiskar inom nån minut! Det var de enda som var värda att ta med hem från dagen sväng för min del. Ifall någon vill veta så var det 1 som vägde 3 hg och 3st på 2 hg, sammanlagt strax över 9 hg.

Nu får vi hålla tummarna att det inte blir allt för varmt i slutet på veckan och att solen tittar fram på söndag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.